Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na oliwie. Dodać koncentrat pomidorowy, oprószyć mąką, wymieszać i zasmażyć. Zawartość patelni przełożyć do wysokiego garnka, następnie dodać pokrojone pomidory oraz rosół. Przyprawić solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu ok 10 min. Zupę zmiksować. Dodać śmietane dokładnie wymieszać. Bazylię drobno posiekać i dodać do zupy.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super zupa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    dziś będę robiła pomidorową-zrobię z Twojego przepisu, bo wygląda że bardzo dobry:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetna zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam kremowe zupy :) ta jest pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !