Sposób przygotowania

CZekoladę drobno pokruszyć. Wrzucić na garnka ustawionego w większym wypełnionym wrzącą wodą. Chwilę podgrzewać, cały czas mieszając. Wlać śmietankę i likier kokosowy. Podgrzewać mieszając do momentu całkowitego rozpuszczenia się czekolady, połączenia się składników. Podawać na podgrzewaczu z owocami nadającymi się na nadziewania na widelczyki, a więc np. truskawkami, kawałkami moreli, brzoskwiń, śliwek, bananów, gruszek, jabłek itd.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maxfighter

    oj kojarzy sie ...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    brygida

    miam, miam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    smaczne polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    super, polecam!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !