Sposób przygotowania

Galaretę przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Brzoskwinie myjemy a następnie kroimy na pół wyciągamy pestkę i kroimy w niewielkie kawałki. Galaretkę wkładamy do lodówki na jakieś 15 min. po czym dodajemy owoce i ponownie wkładamy do lodówki by całkowicie stężała. Smacznego !!

Komentarze

  • 6
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    wygląda apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    pysznosci
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny i szybki deser.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pyszny deser, jeszcze lepszy z dodatkiem bitej śmietany :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !