Sposób przygotowania

Z mąki, masła, jajka, szczypty soli, mleka, kakao oraz cukru wyrobić ciasto na jednolitą masę. Ciasto zawinąć w folię aluminiową i włożyć do lodówki na ok 30 min. Po tym czasie wyjąć, rozwałkować i powycinać kwadratu. Ciasto włożyć do foremek. Widelcem lekko podziurkować. Piec ok 25-30 min w temp. 180\'C. Gotowe pozostawić by przestygły. Babeczki smarujemy dżemem po całej powierzchni w środku. Gotujemy budyń wg przepisu na opakowaniu. Nakładamy na babeczki. Posypujemy kokosem oraz posypkami. Podawać zimne. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    fajniusie....musze sprobowac
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne są takie babeczki.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczne i pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    MarianM

    Podoba mi się zdjęcie ostatnie z tym ugryzionym kawałkiem ~ musisz mieć dobry zgryz taki równy. Do tego ładny talerz i smaczne ciastka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    jakie fajne- super babeczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    poproszę o jedna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne babeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    mniam... zjadłabym :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    pyszne maleństwa;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !