Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z buraków i kwaszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól, cukier, pieprz
Kwas cytrynowy Prymat 1,4 łyżeczki
olej 3-4 łyżki
cebula biała 2 szt
pokrojony szczypiorek 1-2 łyżki
buraki 1/2 kg
kapusta kiszona 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z buraków i kwaszonej kapusty

Buraki umyć, ugotować, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać pokrojoną kwaszona kapustę, cebulę, szczypiorek oraz olej. Przyprawić do smaku, dodają sól, cukier, kwasek, pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 13.02.2012 22:12
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak