Sposób przygotowania

Białą kiełbasę ponacinać z obu stron a następnie grillować ok 10 min. Ściągnąć z grilla poczekać, aż lekko przestygnie i nasmarować kiełbaski miodem. Jabłka umyć, obrać ze skórki i pociąć w plasterki a następnie umieścić w nacięciach. Grillować jeszcze chwilkę aż jabłka się zarumienią ok 5-7 min. Gotowe posypać majerankiem do smaku. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepis na czasie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi się:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    intrygujące połączenie, polskie smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !