Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Na oliwie podsmażyć na rumiano cebulkę drobno posiekaną i wyciśnięty czosnek. Zdjąć z ognia, ostudzić.
Wołowinę wymieszać z podsmażoną cebulką, czosnkiem, jajkiem, solą i pieprzem. Uformować 2 kotleciki, wysmarować oliwą i włożyć na blaszce do nagrzanego do 200 stopni piekarnika na 6min, po czy odwrócić kotleciki na drugą stronę i piec następne 6 min.
Do każdej bułki włożyć pomidora, sałatę, ser, majonez, ketchup i kotleta.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    mniam tylko szkoda że taki kaloryczny
  • 1
    dscf4893-2
    Opublikowano

    adelajda

    domowy lepszy od kupnego !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    O lata świetlne lepszy od kupnego, ma smak i wiemy co jemy.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnych na niego pewnie znalazło by się wielu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    aj tam na kolację... ja chcę takiego teraz na śniadanko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    najlepsze domowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !