Sposób przygotowania

Truskawki należy przełożyć do pojemnika, polać sokiem z cytryny i oprószyć cukrem, następnie odstawić na 30- 60 minut. Po tym czasie truskawki zmiksować z kefirem bądź jogurtem naturalnym dodając odrobinę cukru pudru. Przełożyć masę do pojemnika do przechowywania żywności i wstawić do zamrażalnika na 2 godziny. Następnie przekładać do pucharków i podawać od razu po przełożeniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Łatwe i smaczne :) czyli to co lubię :P
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ślicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wyglądają rewelacyjnie i kusząco. Aż nabrałam na nie ochoty :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lody lody dla ochłody super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne są takie domowe lody
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    wyglądają przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    domowe najlepsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    niesamowicie smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gibli

    bardzo fajne)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !