Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina do obiadu

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wieprzowa bez kości pól kg
margaryna 1/2 kostki
cebula 1 sztuka
sól wg uznania
Kucharek przyprawa do potraw wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina do obiadu

Na patelni roztopić margarynę. pokroić w kostkę cebulkę. Jak się zarumieni dodać pokrojone w kostkę mięso. Dodać przyprawy i smażyć aż mięso będzie miękkie. Co jakiś czas dodać odrobinę wody. Idealne do ziemniaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 18.05.2011 08:47
pycha
stokrotka 19.02.2011 13:02
pyszne
IlonaAlbertos 16.02.2011 15:46
Ciekawy przepis :)
Justyna223 19.08.2010 18:25
ja też:)
aga130982 13.07.2010 17:07
muszę kiedyś na obiad zrobić :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak