Sposób przygotowania

Mięso pokroić na paseczki. Następnie delikatnie je robić ręką. Doprawić do smaku według uznania. Mogą to być zioła, sól i pieprz lub po prostu gotowa przyprawa do kurczaka. Kefir połączyć z łyżką sosu sojowego i dokładnie wymieszać. Następnie włożyć do przygotowanej marynaty mięso i odstawić od lodówki na ok. 30 minut. w tym czasie krakersy drobno pokruszyć. Maczać w powstałej panierce mięso i piec w piekarniku ok. 15 minut.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    spróbuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pomysłowe:) super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię takie nietypowe panierki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !