Sposób przygotowania

Do mąki dodać masło a następnie jajko, cukier, sól i cukier waniliowy. Dokładnie wyrobić i schodzić w lodówce. Ciasto rozwałkować i wykrajać z niego kwadraty a następnie trójkąty. Na każdy kawałek ciasta wykładać odrobinę dżemu i posypać migdałami. Zwijać ciasto formując rogaliki. Piec ok. 25 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooooooooo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo lubię takie rogaliki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !