Sposób przygotowania

Do gotującego się bulionu dodajemy przecier pomidorowy i chwilę gotujemy.

Zdejmujemy z ognia. W kubku hartujemy śmietanę z kilkoma łyżkami zupy. Dodajemy do garnka i dokładnie mieszamy.

Podajemy z ugotowanym makaronem lub ryżem, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Alicja34

    pomidorówkę uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pyszna pomidorówka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam zupkę pomidorową.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smacznie wyglada - lubie taka zupe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    aż zapachniało pomidorami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !