Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa umyć, oczyścić. Ziemniaczki ugotować w całości. Rzodkiewki czosnek i ogórki pokroić w półplasterki, cebulę w cienkie ćwierć plasterki. Zieleninę posiekać. Przestudzone ziemniaki poprzekrawać na połówki albo ćwiartki, dodać zieleninę i warzywa. Całość oprószyć solą, pieprzem i polać majonezem wymieszanym ze śmietaną. Jeśli sos byłby za gęsty można dodać 3-4 łyżki zalewy z ogórków. Schłodzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bardzo apetycznie i ladnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pycha,to coś dla mnie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna taka sałatka !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    bardzo pomysłowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !