Sposób przygotowania

Parówki podgrzewamy w gorącej wodzie. Każdą bułkę rozcinamy wzdłuż żeby powstała kieszonka. Do każdej kieszonki wkładamy po liściu sałaty, po kilka plasterków ogórka surowego i kiszonego, pomidora i trochę posiekanej cebuli. Możemy dodać kapustę pekińską doprawioną sosem sałatkowym. Parówki wyjmujemy z wody, obieramy z folii i gorące zawijamy w plastry sera. Do każdej bułki wkładamy jedną taką parówkę, polewamy ketchupem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Proste i smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !