Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka 2 petka
cebula 1 mała
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka z cebulką

Cebulę obrać posiekać i usmażyc na oleju na złoty kolor. Kaszankę obrać z osłonek, pokroić w grube plasterki lub kostkę i dodać do cebuli. Podlać całość ok. pół szklanki wody i cały czas mieszając smażyć tak długo aż kaszanka sie rozpadnie. Podawać na ciepło z pieczywem lub ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 13.09.2011 10:08
smaczna!
sundaytn 30.08.2011 08:46
dobra
anemon 31.07.2011 15:42
Pyszna kolacja.
ana00 03.03.2011 14:45
proste i smaczne
fasola 10.01.2011 19:20
Uwielbiam taka kaszaneczke

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak