Sposób przygotowania

Cebulę obrać posiekać i usmażyc na oleju na złoty kolor. Kaszankę obrać z osłonek, pokroić w grube plasterki lub kostkę i dodać do cebuli. Podlać całość ok. pół szklanki wody i cały czas mieszając smażyć tak długo aż kaszanka sie rozpadnie. Podawać na ciepło z pieczywem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    Uwielbiam taka kaszaneczke
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    proste i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pyszna kolacja.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !