Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa-grysik

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

5 skrzydełek kurczaka
marchewka 2 szt
pietruszka 1 szt
cebula 1 szt
grysik 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa-grysik

Ze skrzydełek i startych na tarce jarzyn(marchewka i pietruszka, cebule pokroić w talarki) ugotować wywar. Kiedy zupa będzie wrzała dodać grysik rozsypując go po całości aby się nie skleił. Chwilę pogotować, posypać natka pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia21 15.08.2011 17:50
ciekawe
Kate131 13.07.2010 07:58
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak