Sposób przygotowania

Opłukaną i obraną marchewkę pokroić w kostkę. Następnie podsmażyć ją delikatnie na maśle. Przełożyć do garnuszka i zalać bulionem. Doprawić do smaku i dodać ryż. Gotować do miękkości. całość zmiksować i dodać koncentrat ponownie zagotować. Zupę zabielić śmietaną i na talerzu posypać natką pietruszki. Podawać z groszkiem ptysiowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Wygląda smakowicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    nie przepadam za zupami krem, ale ta ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !