Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 1 opakowanie
cebula 1 szt
4 ząbki czosnku
maka 1 łyżka
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z czosnkiem

Cebulę drobno pokroić i podsmażyć na maśle, kiedy się zarumieni dodać łyżkę mąki. Dodać rozmrożony szpinak. Do całości dodać jedno roztrzepane widelcem jajko. Wszystko dokładnie wymieszać, dołożyć serek mascarpone lub inny np. Bieluch wymieszać. Dodać wyciśnięty czosnek i odrobinę przyprawy kucharek prymat. Dusić przez chwilę pod przykryciem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 13.07.2010 07:58
też tak przyrządzam.mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak