Sposób przygotowania

Mięso gotujemy razem z włoszczyzną, dodajemy przyprawy, gotujemy do miękkości mięsa. Cebulkę kroimy w drobna kostkę, smażymy na oliwie. Ugotowane mięso i cebulkę mielimy przez maszynkę, doprawiamy, bułkę namaczamy w wywarze z mięsa, odsączamy, również mielimy, do masy dodajemy 2 jajka dokładnie ciasto mieszamy. Pozostałe 2 jajka gotujemy na twardo. Układamy w formie masę mięsną, przekładając ugotowaną z wywaru marchewką oraz ugotowanym jajkiem. Pieczemy w piekarniku ok 40 minut w temp 180 stopni. Smacznego!!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Lubię pasztety
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam..................
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pięknie wygląda ten pasztecik - wolę od kielbasy.
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    domowy pasztet to jest to!
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pasztecik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    wygląda przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pasztety po prostu uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobrze zrobiony pasztet jest bezcenny :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !