Sposób przygotowania

Brzoskwinie obierz ze skóry, usuń pestki, przekrój owoce na kawałki, przełóż do blendera. Do rondla wlej wodę, dodaj cukier i sok z cytryny, gotuj na wolnym ogniu, aż cukier dobrze się rozpuści. Przestudź, dodaj do brzoskwiń, krótko miksuj (bardzo dojrzałe owoce możesz też rozgnieść widelcem i wymieszać z syropem). Masę przełóż do plastikowego pojemnika, zamrażaj przez 4 godziny. Przed podaniem udekoruj kawałkami brzoskwiń oraz listkami mięty albo melisy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    najs
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi wspaniale smakować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !