Sposób przygotowania

Brzoskwinie umyć, zalać wrzącą wodą na 20 s. a następnie przelać zimną. Obrać ze skórki, usunąć pestkę, miąższ pokroić w kostkę, zasypać cukrem i polać 1/3 soku cytrynowego. Wstawić do zamrażarki na 2-3 godziny. Prawie zamrożone zmiksować blenderem na gładką, puszystą masę. Przełożyć ją do szczelnego pojemnika, mrozić 3-6 godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    smakowicie!napewno wypróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    uwielbiam sorbety
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię,pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    śliczne;) nabrałam ochoty na taki sorbet:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !