Sposób przygotowania

Jagody przebrać, usunąć resztki listków. Ja nie płuczę, ale jeśli ktoś chce to może - wtedy trzeba je dokładnie osączyć. Banany obrać ze skórki, pokroić w plasterki, zamrozić. Do zamrożonych bananów dodać 1/3 soku cytrynowego, jagody i 3-4 łyżki cukru, zmiksować blenderem na gładką masę. Mrozić w szczelnie zamykanym pojemniku 3-6 godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    normalnie aż mi sie zachciało spróbować tego specjału
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    mniam
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    musi byc pyszny!
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    super ,pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajne zdjęcia :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wow ale cudo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pychota na ciepłe dni.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    niesamowity deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    niezwykły deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    ale to musi być pyszne. I tak ładnie podane.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !