Sposób przygotowania

Przygotowujemy 4 kawałki folii aluminiowej. Ziemniaki, marchew, obieramy, kroimy w plastry, cebulę w piórka, czosnek w plasterki, paprykę w dużą kostkę. Parówki kroimy na mniejsze kawałki ok 1-2 cm. Bakłażan myjemy, kroimy w grube plastry solimy z obu stron, odkładamy aż wypuszczą wodę, następnie dokładnie spłukujemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, ponownie lekko solimy. Ziemniaki przyprawiamy przyprawą do ziemniaków, solą, pieprzem, smarujemy olejem. Na na każdą rozłożoną folię, wlewamy po łyżce oleju, układamy bakłażany, ziemniaki, marchew, cebulę, czosnek , parówki, przyprawiamy, zawijamy każdą porcję , grillujemy ok 30 minut. Przed podaniem posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Smacznego !!!!!!

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Zdrowo,kolorowo.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    SUPER NA GRILLA
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !