Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente.Cebule smażymy na oliwie dodajemy ślimaki i szpinak.Doprawiamy sola,pieprzem,czosnkiem dodajemy wino po odparowaniu podlewamy śmietana.Ugotowany makaron łączymy z sosem.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wow jak ładnie podane
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    na szpinak nawet spojrzeć nie mogę o ślimakach nawet nie wspomnę
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    na pewno tego nie zjem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    okropne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ładne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    restauracyjna porcja- małe a piękne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !