Sposób przygotowania

Masło utrzeć, gdy zmięknie dodać tuńczyka, starte zóltko, sól, paprykę, kilka kropel soku z cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Uwielbiam wszelkie rybne pasty.
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    często robię bo bardzo lubimy
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Też robię ,bo lubimy pasty.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne ale rzadko robię
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    też robię
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    szybko i smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !