Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciasto: wszystkie składniki na ciasto wrzucamy do malaksera i wyrabiamy na jednolitą masę. Dzielimy na 3 części i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 12-15 minut do zarumienienia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo fajny lubie taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Niezwykle apetyczne ciasto, na kawałek takiego każdy się skusi!
  • 4
    original
    Opublikowano

    gottrina

    wyglada smakowicie
  • 1
    dscf7432-2
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo apetyczne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    mmmm pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konczi

    polecam to ciacho jest pyszne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    malinka18

    uwielbiam miodowniki!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam domowe ciacha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oooo nigdy nie wiedziałam jak się robi taki miodownik :) koniecznie zrobię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    ALE WYGLĄDA:p AŻ ŚLINKA CIEKNIE:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    wspaniale to ciasto!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !