Sposób przygotowania

Warzywa obrac, umyc i pokroic. Ziemniaki i pietruche przekroic na pol i pokroic w pólpaski, cebule i papryke pokroic w kostke, marchew w prazki. Wszystko wrzucic do duzej misy, dobrze doprawic duza iloscia przypraw i odstawic na 1,5 godziny do lodowki. Rozgrzac olej, wrzucic warzywa i smazyc na dosc wysokim ogniu do zrumienienia warzyw,czesto mieszajac. Po ok 35 min zmniejszyc ogien, wrzucic pora i groszek. Smazyc jeszcze przez ok 10-15 minut, czesto mieszajac, az do miekkosci wszystkich skladników. Podawac na goraco. W razie potrzeby, podczas smazenia, dodac troche oleju.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Uwielbiam warzywka!!!
  • 2
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Ja też je uwielbiam
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Samo zdrowie i kolory rewelacyjne.
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    cudownie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    zdrowe i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczne warzywka
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zdrowo, kolorowo i smacznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Takie warzywka mog? je?? co godzin? :-P

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !