Sposób przygotowania

Pieczarki wytrzec czysta wilgotna scierka, obrac i pokroic na cienkie plastry. Cebule pokroic w drobna kostke. Rozgrzac olej, wrzucic cebule, potem pieczarki i podsmazyc do zeszklenia cebuli. Zalac 1,5 szklanki wrzacej wody, doprawic. Dusic ok 15 minut, przed zakonczeniem zagescic maka (wymieszana wczesniej w niewielkiej ilosci zimnej wody), dodac smietane i poszatkowana natke, zagotowac.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    pyszniutki jst taki sos:) polecam
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mmmmmmmmmmmmniaaaaaaammmmmm!!!!! :)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !