Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak z boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2
sól, pieprz
olej do smażenia
boczek 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak z boczkiem

Piersi z kurczaka,myjemy osuszamy ,kroimy na pół - wzdłuż. Przyprawiamy solą, pieprzem , przyprawą do kurczaka. Owijamy plastrami boczku, smarujemy olejem, smażymy na grillu, na patelni, lub w piekarniku. Smacznego:D

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agiatis 09.03.2012 22:05
Robię podobnie;)
Kopiko1983 09.04.2011 13:57
Super przepis!
misia53 28.03.2011 23:06
o ,jak ślicznie wygląda
Sarenka 09.01.2011 11:36
Dzieki boczkowi kurczak zyskuje glebszy smak i jest wilgotniejszy. Pycha.
SmacznaPyza 10.10.2010 00:03
szybkie i smaczne danie
Dorota71 30.08.2010 17:29
ciekawy przepis
Emilia22 30.08.2010 17:02
mniam mniam
buksiak12 30.08.2010 16:31
uwielbiam dania z kurczakiem
ZEWA 16.08.2010 23:08
Szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak