Sposób przygotowania

Filety myjemy, każdy filet dzielimy na wzdłuż na 2 części, przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, układamy \"plasterek\" masła następnie starty na drobnych oczkach ser. Zwijamy filety w roladki, panierujemy w mące, jajku, bułce tartej - 2 razy. Smażymy na wolnym ogniu na maśle. Polewamy sosem (najlepiej grzybowym)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    aż ślinka leci!
  • 3
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    też nabrałem na nie ochoty!
  • 4
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    dziś zrobię to danie już 2. raz! tak bardzo mi zasmakowało :) masz głos!! ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam....
  • 1
    original
    Opublikowano

    minka

    mniam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Własnie zajadam się oczami
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Na obiad pierś z kurczaka super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Pyszne :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Faktycznie ,że wygląda kusząco. Zabieram do swojej księgi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    musi byc smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada bardzo apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pysznosci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !