Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, osuszamy, ucieramy na tarce o dużych otworach. Do miski dokładamy utarty drobno ser, posiekany koperek (pietruszkę , rukolę), jajka i mieszamy, przyprawiamy solą, pieprzem Na patelni na rozgrzanym maśle układamy okrągłe placuszki, smażymy aż się zarumienią, wykładamy na ręcznik papierowy aby osuszyć z nadmiaru tłuszczu. Układamy na talerzu sałatę, następnie placki i.... smacznego!

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    A z serem jeszcze nie robiłam, muszę wypróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    aż tu mi pachnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !