Sposób przygotowania

Jaja obrac ostrożnie ze skorupek i przekroic wzdłuż na pól. Wyjac żółtka i zmiksowac je z majonezem, miękkim maslem, koniakiem i przyprawami. Łososia drobniutko pokroic i wymieszac z masa zóltkowa. Dobrze doprawic, można dodac musztarde, keczup lub posiekany drobno koper. Faszerujemy obficie bialka, masa zóltkowa i dekorujemy łososiem i zielenina wedle uznania. Schladzamy przez godzine i przechowujemy w lodówce, pod przykryciem. Podajemy na lisciach salaty.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pyszne!
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawe połączenie z koniakiem....
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    bardzo fajna przystawka
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    bardzo fajna przystawka
  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    eleganckei!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne,muszę zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    aż mam chęć spróbować:)
  • 0
    lazur
    Opublikowano

    Misia13

    hmmm,pyszniiee...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !