Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salatka z pekinka i z feta

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miekka czesc kapusty pekinskiej 0,5 glówki
ser feta 250 g
PUSZKA CZERWONEJ FASOLI 260 g
puszka kukurydzy 240 g
jajko ugotowane na twardo 5 sredniej wielkosci
pomidory 3 sredniej wielkosci
majonez 2 lyzki
musztarda 1 lyzeczka
papryka czerwona 0,5 duzej

Przepis i sposób przygotowania na: Salatka z pekinka i z feta

Kapuste poszatkowac. Pomidory sparzyc i obrac ze skóri, po czym pokroic w kosteczke. Kukurydze odsaczyc, fasole wielokrotnie przeplukac letnia woda i odcedzic na sicie. Papryke pokroic w drobna kosteczke, ser feta w kostke. Ugotowane jaja obrac ze skorupek i pokroic w kosteczke. Wymieszac wszystkie skladniki i przyprawic. Schlodzic przez godzine w lodowce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madi356 24.11.2011 19:46
pycha
Izka192 04.02.2011 16:27
Bardzo lubię sałatki z pekinką:)
eli_555 09.01.2011 22:59
pychotka
wedith1 08.10.2010 09:14
Sałatka- rewelacja!
Sloneczko222 23.09.2010 19:16
smakowicie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak