Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka z bekonem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bekon 2 plasterki
masło 1 łyżeczka
chleb 1 kromka

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka z bekonem

Włóż 2 plasterki bekonu do opiekacza i opiekaj z obu stron przez 2-3 minuty. Posmaruj masłem kromkę nałóż bekon na kromkę i przykryj drugą kromką. Pokrój na mniejsze kawałki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

darus 22.12.2010 18:24
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak