Sposób przygotowania

Mięso kroimy w dużą kostkę i opruszamy papryką. Na smalcu rumienimy posiekaną cebulę, a następnie dodajemy mięso. Smażymy ok 10 min. po czym dodajemy kminek i całość zalewamy połową piwa. Dusimy na małym ogniu przez 45 min. Następnie do mięsa dodajemy pokruszony chleb zmieszany z resztą piwa i dusimy dalsze 15 min. Przed podaniem doprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do wypróbowania
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    swietny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    taki bym spróbowała
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    super pomysł!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !