Sposób przygotowania

Fasolę ugotować. Wędzoną rybę obrać z skóry i ości, rozdrobnić i dodać do ugotowanej fasoli. Dodać pokrojone w drobną kostkę ogórek, pomidor i cebulę. Doprawić do smaku i posypać pietruszką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam fajny przepis.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    uwaga na ości
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię takie rybne sałatki
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często robię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !