Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać, podzielić wzdłuż na połówki. Wyjąć żółtka, rozetrzeć z masłem i musztarda, doprawić solą i cukrem. Połówki jajek napełnić masą, ułożyć na półmisku. Zalać gęstą śmietaną, posypać siekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam,mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !