Składniki:
kapusta pekińska | 0,5 sztuka |
rzodkiewka | 1 pęczek |
ogórek gruntowy | 4 sztuka |
cebula czerwona | 2 sztuka |
czosnek | 2 ząbek |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majonez | 3 łyżka |
śmietana | 2 łyżka |
kapusta pekińska | 0,5 sztuka |
rzodkiewka | 1 pęczek |
ogórek gruntowy | 4 sztuka |
cebula czerwona | 2 sztuka |
czosnek | 2 ząbek |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majonez | 3 łyżka |
śmietana | 2 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: