Sposób przygotowania

Mięso pokroić w grubsze plastry. Panierować kolejno w mące, jaku i bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron na złocisty kolor. Dekorować pomidorem i zapiekać żółtym serem. Podawać z ziemniakami i kapustą-tak po polsku;)

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tradycyjne polskie danie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    polskie, ale jednocześnie z pomysłem - dzięki pomidorkowi i żółtemu serowi :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    i jakie dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tradycyjny jest chyba bez sera i pomiora
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    oj zjadłabym, robię go tylko sobie bo mój mąż nie przepada za nim.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !