Sposób przygotowania

pierś indyczą pokroić w niewielką kostkę.kalarepę,paprykę i marchew,obrać,pokroić w drobną kostkę,kalafior podzielić na różyczki,a cebule wraz ze szczypiorkiem posiekać.wymieszać mięso z warzywami,dodać rozpuszczone masło,wlać wino,doprawić solą i pieprzem.przygotować 4 kawałki folii aluminiowej,rozłożyć na nie mięso,zamknąć szczelnie i zapiekać ok.30 min.podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    mniam.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super musz kiedyś zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !