Sposób przygotowania

Gotujemy wszystko w 2 litrach wody. Można dodać do tego poszatkowaną cebulę. Mięso i grzyby wyjąc po ugotowaniu i pokroić w drobną kostkę i wrzucić do wazy.. Kapuśniak można doprawić zasmażką z mąki i tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubię kapuśniak :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    Ja też uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię kapuśniak
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ale ładnu ten kapuśniaczek
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobry mimo że mazowiecki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    kapuśniaczek pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię taki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    chętnie zjem
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    wszyscy chcą spróbować \"... do utraty tchu,zmysly postradać bezpowrotnie,.. choćby raz , jeden raz ...\"
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    nigdy takiego nie robiłam a wygląda pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !