Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy na kawałki. Zasypujemy dokłądnie przyprawami, i zalewamy oliwą. Odstawiamy do lodówki na całą noc. Na następny dzień grillujemy ew smażymy na patelni (bez dodatku tłuszczu!), po kilka minut z każdej strony. Podajemy z sosem w kolorze łososiowym.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    bernika

    fajny pomysł!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Aida

    a dziękuję :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    po tytule to myślałam, że jedno mięso będzie jakoś nadziewane drogim, ale takie też mi pasuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    Aida

    a tu zmyłka :)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    ale smaczna zmyłka:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetny pomysl i na pewno samaczne danie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !