Sposób przygotowania

Koperek drobno siekamy, czosnek przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki sosu dokładnie ze sobą mieszamy. Doprawiamy ziołami prowansalskimi.
Super szybki i pikantny sos np. do potraw z grilla.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pyszny sosik!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    bardzo się cieszę że smakował :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    robie bardzo podobny, ale bez czosnku :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    hmmm można i bez czosnku,ale dla mnie czosnek to podstawa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    to prawda, można jeść łyżeczkami :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Robię podobny sos, jest pyszny.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    cudny kolorek sosu i apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !