Sposób przygotowania

Mięso umyj, podziel na małe porcje, oprósz przyprawą, odstaw na 30 min. Cebule obierz, pokrój w talarki, zeszklij na oleju, włóż do rondla. Obsmaż na tym samym oleju żeberka, dodaj do cebuli. Wlej bulion, przykryj i duś na małym ogniu ok. 30 min. Wkrusz chleb, przypraw do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszaj, aby żeberka oblepiły się sosem. Duś jeszcze 5 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    robie z podobnego przepisu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    http://www.kobieta.pl/gotowanie/przepisy-kulinarne/dania-glowne/zobacz/artykul/zeberka-duszone-w-sosie/
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    no napewno dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobrze skopiowane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    uwielbiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    żeberka duszone skopiowane?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    niebo w gębie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !