Sposób przygotowania

Boczek umyć i pokroić w grubą kostkę.
Wrzucić do miski, dodać wszystkie przyprawy do smaku i wymieszać, odstawić na 20 minut.
Cebulę pokroić na kawałki.
Każdą kiełbasę pokroić na cztery kawałki, ponacinać na górze.
Nadziać na patyczki do szaszłyków na przemian kiełbasę, cebulę, boczek, cebulę.
Przygotowane szaszłyki posypać papryka i czosnkiem.
Wstawić do piekarnika, nastawić na 175 stopni na termoobieg i nastawić zegar na 35 minut.
Podawać pieczywem lub frytkami albo pieczonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Wyglądają bardzo smakowicie!
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    fajne połączenie:) Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wygląd mają super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Fajny pomysł i bardzo apetyczne zdjęcie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prezentują się wspaniale.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !