Sposób przygotowania

Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia, dodajemy cukier i sól.
Do tego dodajemy masło i zagniatamy ciasto.
Formę do tarty natłuszczamy i wysypujemy bułką tartą.
Wylepiamy spód ciastem.
W piekarniku nagrzanym do 180-200 stopni podpiekamy ciasto 10-15 minut. Wyjmujemy ciasto, na nie wysypujemy owoce i ponownie wstawiamy do piekarnika i pieczemy jeszcze 20 minut.
Po ostygnięciu ciasto posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Proste i smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pychotka!!!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha i zawsze można dać inne owoce
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha i zawsze można dać inne owoce
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !