Sposób przygotowania

Makaron ryzowy przygotowac wg przepisu na opakowaniu. Paluszki krabowe obrac z folii i pokroic na pólpaski. Pomidory sprzyc i obrac ze skórki, pokroic w kosteczke. Pora pokroic w cieniutkie krazki, sparzyc wrzaca woda przez ok 10 minut, dobrze odsaczyc. Polaczyc wszystkie skladniki, poza kukurydza, wymieszac i doprawic przyprawami i majonezem. Odsaczyc kukurydze i dekoracyjnie ulozyc ja na obrzezach salatki. Schlodzic przez ok godzine w lodówce. Bardzo dobrze smakuje z dodatkiem czosnku, przecisnietego przez praske.

Komentarze

  • 2
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo lubię takie sałatki.
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Coś nowego,sałatka wygląda super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajna, ale te paluszki...nie mogę się do nich przekonać...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    bardzo zachęcająca do wyprubowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    bardzo ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !