Sposób przygotowania

1. Piekarnik nagrzać do 150 st.

2. W żaroodpornym naczyniu wymieszać wszystko. Przykryć. Piec w piekarniku 20 min.

3. Dip przełożyć do naczynia do robienia fondue z czekolady. Podawać na gorąco ze świeżymi warzywami i krakersami.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    z krabami wolę nie zaczynać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ja również od krabów z daleka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Ciekawy, lubię mięso kraba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !