Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę lub drobniutko posiekać. Włożyć do czystego słoika lub butelki. Zalać dobrej jakości octem winnym i wymieszać. Odstawić w chłodne miejsce na około dwa dni. Po tym czasie przecedzić z rozlać do czystych, szczelnych butelek. Stosować do marynat i surówek. Polecam!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Olej czosnkowy robie ale octu nigdy- ciekawe
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    był winny więc został czosnkowy
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ocet czosnkowy nie używam
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    ocet winny zmienił się w czosnkowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !